× Αρχική Κατάλογος Η φιλοσοφία μας Επικοινωνία

η φιλοσοφία μας

breakfast, lunch, bio coffee & healthy desserts

Η ιστορία μας

To Nutribowl γεννήθηκε σαν ιδέα στις αρχές του 2021 σαν μια προέκταση του Διαιτολογικού Κέντρου Nutrition Home από την Αλεξάνδρα και τον Γιώργο. Τον Οκτώβρη του 2021 η ιδέα έγινε γεγονός και έκτοτε έχει αγαπηθεί και αποκτήσει το δικό του κοινό.

Σκοπός του nutribowl είναι να καλύψει κάτι που έλλειπε από την πόλη, ένα πραγματικό Healthy Spot, ένα κατάστημα για αυτούς που αγαπάνε το καλό και θρεπτικό φαγητό, με επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας όπως πρωινό, lunch bowls, γλυκά χωρίς ζάχαρη και βιολογικό καφέ. Στο menu μας μπορείς να βρεις αναλυτικά τα υλικά που χρησιμοποιούμε και την θρεπτική ανάλυση του κάθε γεύματος.

Ερχόμαστε να αλλάξουμε τον κανόνα του γρήγορου φαγητού

Στο άρτια σχεδιασμένο μενού μας υπό την επίβλεψη της διατροφολόγου μας Αλεξάνδρα Κοντοδήμου, θα βρεις πραγματικά υγιεινό φαγητό, με ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες, όλα επιμελημένα με αγάπη.

Για σένα που θέλεις να ξεκινάς την ημέρα σου με ενέργεια και ευεξία! Για σένα που αναζητάς ένα υγιεινό διάλειμμα από την δουλειά! Για σένα που σου αρέσει ο υγιεινός τρόπος ζωής και αναζητάς νέες επιλογές! Για σένα που επιδιώκεις την ισορροπία στη διατροφή σου, το Nutribowl θα γίνει το απαραίτητο συστατικό της ζωής σου.

fotter-bg